Primul transport umanitar a plecat din Olt către zonele afectate de viituri

625

Primul transport umanitar din județul Olt a plecat în această dimineață către zonele afectate de viituri. Oameni cu suflet mare s-au mobilizat și au strâns câteva tone de cereale, sute de kilograme legume, dar și sume importante de bani pentru a-i sprijini pe cei afectați de inundații. Astfel, transportul va ajunge către Roșia Montană și va fi mai apoi distribuit mai departe.

Impresionat de situația grea prin care trec sute de familii din județul Alba în urma inundațiilor care le-au afectat locuințele, primarul comunei Giuvărăști, Daniel Pană, a demarat în localitatea pe care o conduce o campanie de strângere de cereale și legume.

Oameni cu suflet mare nu au rămas indiferenți față de semenii lor, aflați la greu și au pus mână de la mână și au reușit ca astăzi, primul transport din comuna Giuvărăști să plece încărcat cu tone de cereale, sute de kilograme de legume, dar și sume importante de bani.

Transportul va ajunge către Roșia Montană, în județul Alba de unde vor fi distribuite mai departe către familiile nevoiașe.

În perioada imediat următoare urmează să ajungă și alte transporturi din alte localități ale Oltului către zonele afectate de viituri.