VIDEO: Transfăgărășanul s-a redeschis. Atenție la urși!

42

Circulația pe Transfăgărășan s-a redeschis începând de azi. Pe ruta între Piscul Negru și Bâlea Cascadă s-a deschis pentru toate categoriile de autovehicule. Pe timp de noapte drumul va fi în continuare închis. Șoferii sunt rugați să adapteze viteza de mers la condițiile de trafic și totodată să nu se apropie sau să hrănească animalele.

Transfăgărășanul s-a redeschis din nou din această după-amiază de la orele 14:00, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00 – 21:00.

Pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții, între orele 21:00-07:00.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. De asemenea, atenționăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora”, arată CNAIR într-o postare pe Facebook.