VIDEO/ Copil de 4 ani din Drăgănești-Olt, MORT într-un accident în Dolj, frații la Urgențe. Familia se întorcea din Italia

244

Tragedie într-o familie din orașul Drăgănești-Olt care se întorcea acasă din Italia. Pe raza comunei Leu, din județul Dolj, un copil de doar 4 ani și-a pierdut viața în urma unui grav accident, iar ceilalți doi frați împreună cu mama au fost transportați în stare gravă la SJU Craiova. Tatăl era cetățean egiptean și avea reședința în Drăgănești-Olt, unde locuia cu soția și cei trei copii.

O familie din orașul Drăgănești-Olt a fost implicată în această dimineață într-un accident grav pe raza comunei Leu din județul Dolj. Aceștia se întorceau din Italia acolo unde lucrau, împreună cu cei trei copii în vârstă de 4 ani, 10 ani și 11 ani când tatăl de cetățenie egiptean a pierdut controlul mașinii.

Bărbatul se pare că ar fi adormit la volan și a pierdut controlul asupra direcţiei de mers intrând cu maşina într-un cap de pod şi răsturnându-se.

În urma impactului copilul de 4 ani și-a pierdut viața, iar ceilalți doi frați împreună cu mama, în vârstă de 32 de ani au fost transportați spital cu răni grave.

„Ajunse la fața locului, echipajele ISU Dolj au găsit un copil minor încarcerat în stop cardio respirator, doi copii cu leziuni grave, o femeie în stare de inconștientă și un bărbat conștient cu traume. La copilul inconștient și încarcerat a fost declarat decedat, ceilalți doi copii sunt transportați la spital, femeia este intubată la fața locului, iar bărbatul este conștient.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un bărbat de 40 de ani, cetăţean străin, care conducea un autoturism pe DN 6, din direcția Craiova către judeţul Olt, a lovit un cap de pod, răsturnându-se cu autoturismul în afara părţii carosabile.”, informează ISU Dolj.

Bărbatul a primit și el îngrijiri medicale și se află în stare stabilă.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.