Balș: Linie telefonică directă pentru propunerile și sesizările cetățenilor

169

Fie că au o problemă pe care administrația locală o poate rezolva, fie o sesizare de competența primăriei sau o propunere, cetățenii orașului Balș se pot adresa primăriei telefonic. O linie directă a fost pusă în funcțiune.

Noul primar al Balșului vrea să fie permanent conectat cu cetățenii urbei și doleanțele lor. Astfel că îi îndeamnă pe localnici să se implice în viața comunității și să aibă o relație activă cu administrația locală, dialogul cu aceasta putând fi realizat mai facil cu ajutorul telefonului. În acest sens, o linie telefonică a fost deschisă exclusiv celor care doresc să aducă la cunoștința conducerii orașului anumite aspecte care ar putea îmbunătăți viața tuturor.

,,O administrație aproape de cetățean, pentru un parteneriat eficient și de succes: Primăria Balș a înființat o linie directă pentru  cetățeni. 0743.364.364 este numărul de telefon la care așteptăm propunerile, sesizările sau orice inițiativă, pe care le aveți pentru orașul nostru”, transmite primarul Cătălin Rotea.