FOTO/Str. Vintilă Vodă din Slatina, ÎNCHISĂ circulației. Poliția a stabilit rută OCOLITOARE

412

Compania de Apă Olt a început astăzi lucrările de modernizare și extindere a rețelelor de apă și canalizare în municipiul Slatina pe strada Vintilă Vodă.  Poliția a stabilit drumurile pentru evitarea ambuteiajelor și îndeamnă șoferii să circule pe rutele ocolitoare.

Lucrările de modernizare și extinerea sistemului de apă și canalizare au fost demarate în acestă dimineață pe strada Vintilă Vodă din Slatina. Poliția a stabilit rutele ocolitoare pentru șoferi.

„Pentru a evita crearea ambuteiajelor, la intrarea în municipiul Slatina dinspre municipiul Craiova, recomandăm conducătorilor de autovehicule să urmeze următoarele rute ocolitoare: Drumul Județean 677- strada Barajului- strada Basarabilor și strada Ionașcu- Varianta Oituz sau bulevardul Nicolae Titulescu”, transmite IPJ Olt.

Polițiștii rutieriști sunt în zonă pentru monitorizarea și fluidizarea circulației autovehiculelor și recomandă conducătorilor auto să manifeste răbdare și prudență în trafic.

Strada Vintilă Vodă a fost închisă  de la intersecţia cu strada George Poboran, până la intersecţia cu strada Vederii. În a doua etapă, se va închide temporar de la intersecţia străzii Vederii cu strada Basarabilor.
,,Pe strada Vintilă Vodă se vor desfăşura următoarele lucrări: Extindere conducta de aducţiune SP Bălcescu Crişan: aducţiune str. Vintilă Vodă pe 3.7 km; Reabilitare/deviere reaţea de distributie – L=479m; Construirea de cămine de vane și branşamente. Facem apel la conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere montate și să aleagă variantele de ocolire pentru a evita ambuteiajele! Ne cerem scuze tuturor pentru disconfortul creat, dar lucrările pe care le facem azi sunt pentru confortul și siguranța noastră de mâine!,, a transmis Compania de Apă Olt.

Pe aceeași temă:

Începe modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal în Slatina. Str. Vintilă Vodă ÎNCHISĂ și circulație deviată