Festivalul Neversea, reprogramat după 1 august

33

Organizatorii Festivalului Neversea au anunțat reprogramarea acestuia după data de 1 august.  Programul a fost decalat din pricina pandemiei, iar data exactă va fi publicată când măsurile luate de autorități vor fi stabilite. Biletele și abonamentele rămân în continuare valabile și vor putea fi folosite sau returnate  când informațiile vor fi actualizate.

Spectacolul Neversea care urma să aibă loc anul acesta în luna iulie a fost amânat. Cel mai probabil evenimentul va avea loc după data de 1 august  când autoritățile vor stabili ce norme vor fi schimbate și ce măsuri se vor stabili.

„Cu mare tristețe, suntem nevoiți să acceptăm realitatea faptului că, deși există soluții de a organiza evenimentul în siguranță, nu ne putem întâlni la data stabilită, pentru că, din păcate, normele actuale nu ne permit acest lucru.

Nu renunțăm la dorința de a realiza o nouă ediție, însă avem nevoie de garanția autorităților că normele vor fi schimbate, după cum au promis, măcar începând cu 1 August. Astfel, menținem o legătură permanentă cu autoritățile pentru a face tot ce este posibil înspre revederea noastră în acest an.

La fel de nerăbdători și dornici să fim din nou împreună la cel mai iubit festival de la malul Mării Negre, sunt și sutele de artiști și DJ-i, cei peste 500 de furnizori și 9000 de colaboratori care lucrează pentru a face fiecare ediție mai bună decât cea precedentă”, au anunțat, miercuri, pe Facebook, organizatorii Neversea.

Participanții la festival vor putea folosi în continuarea biletele și abonamentele la data reprogramată de organizatori.  Opțiunile de refund și celelalte detalii vor putea fi disponibile când informațiile vor fi actualizate.

Deși au fost ridicate o parte dintre restricții și urmează să fie parcursă graduală o nouă etapă de relaxare, marile festivalul nu vor putea fi momentan organizate și cel mai probabil vor avea loc de la 1 august.