AUTORITĂȚI ÎN ALERTĂ Accident între un microbuz şi un TIR, 13 persoane au ajuns la spital

1345

Un grav accident a avut loc în această seară între un microbuz și un tir. În urma evenimentului rutier petrecut pe raza localității Vânători din Iași, 13 din cei 17 pasageri ai microbuzului au ajuns la spital. Autoritățile au activat Planul Roșu.

Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate de către un autotren. În urma impactului, microbuzul lovit în plin de tir s-a răsturanat. Două dintre cele 17 persoane aflate în microbuz au fost găsite încarcerate. Potrivit autorităților, 13 persoane (12 adulți și un minor) au fost transportate la spital. Din fericire, cu toate au fost conștiente.

Pentru a acorda primul ajutor victimelor accidentului, la fata locului s-a intervenit cu 2 mașini de stingere, o autospecială de descarcerare și o autospecială pentru transport victime multiple.

Totodata, pentru optimizarea intervenției, îla fața locului au mai ajuns și două ambulanțe SMURD, o autospecială de terapie intensivă mobilă și două ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.