Vedița Colonești, echipa lui BULĂ, cu un pas în Divizia B

3188

Vediţa Coloneşti a obținut astăzi în returul cu Steagul Roșu Brașov un egal care o trimite în etapa a II-a a barajului de promovare în Divizia B. În meciul tur, disputat în urmă cu o săptămână echipa comunei Colonești, condusă de fostul deputat Nicolar Stan, zis Bulă, a obținut vitoria pe terenul celor de la Steagul Roșu. În etapa a doua, fotbaliștii de la Vedița vor întâlni Corona Brașov, câștigătoarea celeluilalt meci de baraj.

Visul edilului de la Colonești de a-și vedea echipa locală în Divizia B este aproape de a deveni realitate. Vedița a obținut astăzi, în retul primei etape a barajului, pe terenul de la Colonești, un egal care, după victoria din tur, i-a permis să meargă mai departe.

Meciul nu a fost unul ușor pentru antrenorul Mircea Stan, fiul edilului Nicolar Stan, zis Bulă, după ce oaspeții au deschis scorul în minutul 5. Egalarea a venit abia în minutul 72, prin golul înscris de Robert Dalu.

Calificarea în etapa a II-a a returului a fost obținută de Vedița în urmă cu o săptămână, pe terenul adversarilor de la Steagul Roșu, când jucătorii lui Mircea Stan au obținut cele trei puncte puse în joc.

În etapa următoare, echipa din Colonești va întâlni Corona Brașov. Manșa tur va avea loc pe 22 mai, iar returul pe 29 mai. Câștigătoarea va accede în eșalonul secund al fotbalului românesc. Primarul Nicolae Stan și antrenorul Mircea Stan sunt deciși să facă tot ce pot pentru ca echipa să ia locul lăsat liber de CSM Slatina în Divizia B.