Video/ O femeie ar fi fost bătută de un polițist pentru că nu purta masca

488

Inspectoratul Județean de Poliție Arad a demarat o anchetă de amploare după ce o femeie ar fi fost bătută pe stradă de către polițiști pentru că nu purta mască. În filmarea ajunsă virală pe rețelele de socializare se vede cum femeia este preluată de echipajul SMURD, după ce aceasta ar fi leșinat în urma agresiunii.

În cursul zilei de miercuri un apel la 112 a anunțat că o femeie aflată în stare de inconștiență a fost bătută de către polițiști pentru că nu ar fi purtat mască. Femeia de 50 de ani a fost preluată de un echipaj SMURD, iar martorii îi acuză pe polițiști de agresiune. Inspectoratul Județean de Poliție Arad a demarat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate.

“Poliţiştii oraşului Sebiş au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, pe raza localităţii Buteni, o femeie ar fi fost agresată de poliţişti. La faţa locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orăşenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză şi luarea măsurilor legale care se impun. Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere”, a transmis IPJ Arad în noaptea de miercuri spre joi.

Într-unul dintre clipurile postate pe o rețea de socializare apare o femeie leșinată pe stradă, în timp ce mai mulți localnici încercă să o ajute. În cel de al doilea videoclip aceasta este preluată de medici pentru a fi transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cele două filmări se poate auzi cum martorii îngrijorați afirmă că „ Poliția de la Sebiș a bătut-o” pentru că „au prins-o pe drum fără mască”.