Elevii din Slatina și Caracal se întorc în bănci TOȚI de luni. Doar în 19 localități din județ se aplică scenariul 2

1309

Veste bună pentru elevii claselor V-VII și IX-XI din Slatina, Caracal și Piatra-Olt: de luni se pot întoarce în bănci, lor alăturându-li-se și colegii claselor a VIII-a și a XII-a întorși din vacanță. Doar în 18 comune și orașul Scornicești se va aplica de luni, 10 mai, scenariul 2 de studiu.

În 93 de localități din județul Olt elevii din toate clasele vor învăța de luni cu prezență fizică la clasă. Este și cazul celor din municipiile Slatina și Caracal, dar și celor din orașul Piatra-Olt, aflați săptămâna aceasta în scenariul 2, ce presupune prezența fizică la ore doar a preșcolarilor și elevilor din ciclul primar, cei din clasele terminale fiind în vacanță până pe 10 mai. Situația s-a schimbat și ei vor reveni în bănci după ce rata incidenței a scăzut sub pragul de 1 caz la mia de locuitori.

După scenariul 2 vor învăța unitățile de învățământ din orașul Scornicești și comunele: GOSTAVĂŢU, BĂBICIU, STUDINA,  BRASTAVĂŢU, GRĂDINILE, BALDOVINEŞTI, REDEA, VULTUREŞTI, OPORELU, DOBREŢU, BĂRĂŞTI, IZVOARELE, COLONEŞTI, IPOTEŞTI, RUSĂNEŞTI, MILCOV, FĂGEŢELU și BREBENI.