Studiu/ Angajații români ajunși la capătul puterilor

42

În urma unui studiu realizat în rândul angajaților mai multor mari companii din România, rezultă că tot mai mulți angajați români suferă de depresie, anxietate  și mișcare insuficientă, în special în contextul pandemiei. Totuși, mulți dintre aceștia și-au exprimat dorința de schimbare a stilului nesănătos de viață.

Rezultatele îngrijorătoare ale studiului realizat de Mercer Marsh Benefits, în rândul angajaților mai multor companii mari din România, demonstrează că tot mai mulți români suferă de probleme medicale precum depresie, anxietate și mișcare insuficientă, în special în contextul actual al pandemiei. Mulți dintre aceștia și-au neglijat problemele de sănătate și au renunțat la serviciile medicale necesare de teama pandemiei.Totodată, o mare parte dintre participanții la studiu au declarat că intenționează să își schimbe stilul de viață într-unul mai sănătos.

Nu este o noutate că nivelul de stres a ajuns la cote maxime, acesta fiind accelerat mai ales în perioada pandemiei când omenirea a trecut prin momente dificile.