Agresorul copilelor din Slatina, pentru 30 de zile în arest. Ce spune mama acestuia

4805

30 de zile după gratii pentru agresorul sexual al copilelor din Slatina, au decis magistrații Judecătoriei Slatina cu puțin timp. Anchetatorii slătineni au reușit să-i convingă de faptul că bărbatul reprezintă un pericol public, fiind recidivist. El mai are la activ două condamnări pentru agresarea sexuală a unor copile în Pitești.

El este bărbatul care a îngrozit Slatina în ultimele zile, după ce a încercat să agreseze sexual mai multe copile. Oamenii legii l-au identificat relativ repede cu ajutorul camerelor de luat vederi din zona parcului de joacă unde și-a acostat ultima victimă.

Constantin Vasile are 39 de ani și este din Piteşti. El a fost reținut noaptea trecută și va sta după gratii, pentru început, 30 de zile, după ce anchetatorii slătineni au reușit să-i convingă pe judecători că a agresat trei copile cu vârste cuprinse între 7 şi 8 ani.

Bărbatul a mai fost condamnat în trecut de două ori pentru aceleaşi fapte. De fiecare dată, el a stat în penitenciar perioade scurte de timp, beneficiind de clemenţa magistraţilor argeşeni. În oraşul de domiciliu, agresorul copilelor din Slatina a molestat nu mai puţin de 11 fetiţe. El își racola victimele d ela locurile de joacă dintre blocuri, din rândul copilelor nesupravegheate corespunzător.

Mama agresorului, care locuiește la părinții ei din Priseaca, susține că acesta este bolnav.