Scad cazurile noi de infectări la nivel național, dar și local

249

Autoritățile au anunțat astăzi, la nivel național, doar 1636 de noi cazuri de infectări cu COVID 19, în ultimele 24 de ore. Și la nivel județean, numărul de persoane confirmate cu SARS-COV2 a fot mic, fiind raportate doar 19 cazuri. În urma ultimei raportări, incidența cumulată a cazurilor active de infectări pentru ultimele 14 zile a scăzut la nivel județean. Oltul are o inidență mai mică cu 0,07 comparativ cu ziua de ieri.

Oltul continuă să se afle în scenariul verde. Numărul mic de cazuri noi d einfectări raportat de autoritățile județene a făcut ca incidența cumulată să scadă ajungând la 1,15 cazuri la mia de locuitori.

Astăzi, în Olt, au fost raportate doar 19 noi cazuri de persoane infectate în ultimele 24 de ore. O scădere importantă s-a înregistrat și la nivel național unde au fost raportate doar 1636 de cazuri noi, cel mai mic număr de la debutul valului trei al pandemiei.

Numărul deceselor cuzate de infecția cu SARS-COV 2 este și el în scădere. Au fost raportate, pentru ultimele 24 de ore, doar 136 de persoane decedate. Din fericire, în Olt nu a mai murit nimeni.