Fată de 14 ani, DISPĂRUTĂ de cinci zile dintr-un centru din Slatina al Protecției Copilului

263

Oamenii legii sunt a treia oară în alertă săptămâna aceasta, după ce un alt tânăr instituționalizat a dispărut. De data aceasta este vorba despre o fată de 14 ani, care a fugit din centrul de la Slatina sâmbăta trecută. De atunci, copila este căutată.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Olt caută o minoră care ar fi plecat voluntar dintr-un centru de tip familial din municipiul Slatina week-end-ul trecut și  nu a mai revenit.

,,La data de 27 martie, în jurul orei 19.00, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slatina au fost sesizaţi de către un educator dintr-un centru de tip familial cu privire la faptul că minora PARASCHIV ELENA ar fi părăsit centrul, fără acordul personalului de serviciu și nu a revenit.  Polițiștii de investigații criminale desfășoară verificări și activități de căutare a persoanei dispărute,, declară subcomisar de poliție Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

PARASCHIV ELENA prezintă următoarele semnalmente: aproximativ 1.50 m înălțime, păr șaten lung, de obicei prins în coadă. La momentul plecării de la domiciliu aceasta purta blugi și tricou roz.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!