A doua femeie DISPĂRUTĂ în Olt, în două săptămâni de zile

902
foto: arhivă

Polițiștii olteni caută două femei dispărute de la domiciliu, una din Oporelu și una din Pleșoiu. Ieri, oamenii legii au mediatizat dispariția unei femei de 40 de ani, despre care familia nu mai știe nimic de luni, 22 martie. Cealaltă femeie, în vârstă de 71 de ani, este dispărută de pe data de 12 martie.

,,Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Olt caută o femeie, în vârstă de 40 de ani, din comuna Pleșoiu, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112,, a anunțat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Dispariția Irinei Costea a fost semnalată de către sora acesteia, femeia plecând de acasă în seara de luni, în jurul orei 20.00. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Găneasa, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au demarat de îndată verificări și activități de căutare a persoanei dispărute.

COSTEA IRINA prezintă următoarele semnalmente: 1.60 m înălțime, constituție astenică, păr vopsit castaniu, ochi căprui. La momentul plecării de la domiciliu aceasta purta pantaloni negri cu buline albe, hanorac negru și era încălțată în papuci.

Despre dispariția Mariei Baicu:

Bătrână din Oporelu, DISPĂRUTĂ de o săptămână