Razie anti-covid în Slatina: zeci de sancțiuni în restaurante și cafenele

207

Aseară, timp de două ore, polițiștii au organizat o acțiune-fulger având drept țintă respectarea restricțiilor referitoare la suspendarea temporară a activității în restaurantele și cafenelele de pe raza municipiului Slatina, capitala Oltului fiind în scenariul ROȘU anti-covid.

În intervalul orar 20.00-22.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Slatina au organizat o acțiune punctuală pe raza localității, pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile impuse în această perioadă.

,,Polițiștii au verificat, cu precădere, dacă operatorii economici de tipul restaurantelor și cafenelelor, care își desfășoară activitatea în interiorul clădirilor, respectă restricțiile referitoare la suspendarea temporară a activității.  Agenților economici le-a fost pus în vedere să respecte restricțiile impuse . În cadrul acestei activități, polițiștii slătineni au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.700 de lei. ,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Olt, indicele de infectare în municipiu a fost ieri de 3.31 la mia de locuitori.