TOȚI elevii din Slatina învață de luni cu prezență FIZICĂ la ore

467

De luni, elevii unităților de învățământ din Slatina, din clasele V-VII și IX-XI, revin în bănci. Decizia a fost luată azi de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt, după ce incidența infectărilor la mia de locuitori în capitala Oltului a scăzut de trei zile sub pragul de 1.

Dacă săptămâna aceasta în școlile din Slatina s-a învățat după scenariul 2, care  presupune prezența fizică la ore a preșcolarilor, elevilor din clasele primare și a celor din anii terminali de gimnaziu și liceu, de luni, se revine la scenariul 1, cu prezența fizică pentru toți elevii. Decizia aparține CJSU după ce municipiul a ieșit de sub scenariul galben covid.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt a luat decizia ca doar Colegiul Național Ion Minulescu Slatina să învețe în sistem online, pe motivul unor probleme la sistemul de încălzire, însă între timp problema a fost rezolvată, iar conducerea școlii a anunțat că de luni sunt așteptați toți elevii în clase.

La nivel de județ, de luni se va învăța după scenariul 2 în 91 de unități de învățământ, online la GPN2 Balș și Școala Gimnazială Vădastra, iar după scenariul 1, cu prezența fizică a tuturor elevilor, în restul de  322 de unități de învățământ.

Detalii :

LISTA/ De luni, elevi din 91 de școli din Olt învață în scenariul 2, de la GPN2 Balș și Școala Vădastra online. Cum se învață în fiecare școală din județ