Un bețiv le-a dat bătăi de cap polițiștilor. L-au reținut, după ce au pus mâna pe el

440

Un bărbat din Slatina a făcut show cu oamenii legii. Aflat la volanul unui autoturism, el a ignorat semnalul de a opri. în goana nebună de a scăpa de echipajul plecat în urmărire, el a lovit gardul unei locuințe și a continua să fugă de oamenii legii. pentru a-l prinde, mai multe echipaje i-au blocat drumul. După ce l-au prins, polițiștii au aflat de ce bărbatul nu vroia să dea ochii cu ei: era mort de beat, iar permisul îi fusese suspendat.

Show pe străzile Slatinei, astăzi, după prânz. Un șofer beat a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Nu a tras pe dreapta nici după ce, fugind de oamenii legii, a intrat cu mașina într-un gard. pentru a-l opri din goana nebună, mai multe echipaje de poliție au blocat mașina în trafic. După ce au pus mâna pe el, oamenii legii au decis să-l rețină pentru 24 de ore. Bărbatul a fost pus sub acuzare într-un dosar în care este acuzat de săvârșirea a trei infracțiuni.

,, În timpul deplasării, autoturismul condus de bărbat a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, rezultând doar pagube materiale. Conducătorul auto a continuat se sustragă solicitării de a opri.

Mai multe echipaje de poliție din cadrul Poliției Municipiul Slatina au intervenit și au blochat în trafic autoturismul respectiv.

În urma verificărilor efectuate,  polițiștii au stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Slatina. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest,  rezultând o concentrație de 1,13 miligrame/ Litru alcool pur în aerul expirat.  Bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge.

Totodată, a reieșit faptul că acesta are permisul de conducere suspendat.”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Olt.

Slătineanul care a reprezentat un adevărat pericol public pe drumurile municipiului a fost reținut pentru 24 de ore. |El este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  “conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe” și “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.