A furat mașina unei femei din Balș, oprită în fața unui supermarket. Polițiștii l-au prins în trafic, la Găneasa

1380

Un bărbat de 30 de ani a ajuns în arestul IPJ Olt după ce a fost prins în trafic, la Găneasa, la volanul unei mașini, deși nu avea permis. Mai mult, acesta era urmărit de poliție penru că furase mașina din Balș, din fața unui supermarket.

O mașină lăsată pornită în fața unui supermarket din Balș a atras atenția unui hoț care, deși nu deținea permis de conducetre, și-a însuțit bunul și a dispărut cu el. Văzând că i-a fost furată mașina, proprietara a sunat la poliție, având norocul ca oamenii legii să-l depisteze pe hoț în scrut timp, nu departe de Balș. Totul s-a întâmplat ieri.

,,La aproximativ 15 minute de la sesizare, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe Drumul Național 65, în localitatea Găneasa, autoturismul reclamat că ar fi fost sustras. Polițiștii au imobilizat conducătorul auto, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, bănuit de sustragerea acestuia. Din verificările efectuate de polițiștii rutieri a reieșit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

El va fi prezentat unității de  parchet competente, cu propuneri legale, în cursul acestei zilei.