Polițist RĂNIT de mai mulți scandalagii. S-au tras FOCURI de ARMĂ

232

Un polițist a fost rănit în timpul unei intervenții la un scandal izbucnit în curtea unui imobil din Craiova. Pentru aplanarea conflictului, oamenii legii au tras două focuri de armă în plan vertical.

Polițiștii doljeni au fost sesizați de un bărbat de 45 de ani din Craiova, cu privire la un scandl izbucnit în curtea unui imobil din localitate. Mai multe echipaje de poliție au intervenit, iar doi dintre oamenii legii au tras câte un foc de avertisment, în plan vertical. Un alt polițist care a imobilizat unul dintre participanții la scandal, un bărbat de 31 de ani, din Craiova, a fost rănit de acesta la mâna stângă.

Polițiștii au identificat și dus la sediul Secției 6 Poliție Craiova nouă bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 56 de ani, toți din Craiova, despre care s-a stabilit că ar fi fost implicați în eveniment.

„Din verificările efectuate a rezultat că patru persoane ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil, unde un bărbat de 56 de ani, care locuia la adresa respectivă, a fost lovit cu un obiect contondent în zona capului, acesta fiind ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Dolj.

Având în vedere comiterea infracțiunii de ultraj, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, bărbatul de 31 de ani fiind reținut pentru 24 de ore.