Primul strat de asfalt la cel mai important proiect de infrastructură din județul Olt

594

S-a dat startul asfaltărilor pe DJ 546, acesta fiind cel mai improtant proiect de infrastructură al județului.

Modernizarea drumului județean ce străbate județul de la sud la nord a început, proiectul fiind derulat de CJ Olt cu finanțare europeană. Lucrările de turnare a primului strat de asfalt au pornit din Coteana, în prezența președintelui administrației județene.

,,Principala promisiune din Programul de Guvernare Locală, care vizează infrastructura rutieră, devine astăzi o certitudine. Primul strat de asfalt, pe o lungime de 6 km, a fost turnat, astăzi, în Coteana, iar implementarea celui mai important proiect de infrastructură rutieră, din județul Olt, prinde contur.,, a anunșat ieri președintele Marius Oprescu.

128 de milioane lei au fost accesați, prin fonduri europene, pentru modernizarea DJ 546, Dăneasa (intersecție DN6) – Slatina (intersecție DN65) – Verguleasa (intersecție DN67B), pe o lungime de 58,367 km, care va traversa localitățile: DăneasaDrăgănești-Olt, MărunțeiCoteanaBrebeniValea Mare, SlatinaCurtișoaraTesluiVerguleasa.

Demararea proiectului a demarat administrația lcoală din Coteana. ,,Azi, Modernizarea DJ 546-Largire parte carosabila de la 6 m la 6,5 m si asfaltare cu 3 straturi de asfalt , santuri betonate atat intravilan dar si extravilan , modernizarea cailor de acces catre proprietati, statii de autobuz- este o CERTITUDINE!,, a transmis și primatrul Ionuț Dima.