Strângere de fonduri pentru DOTAREA SJU Slatina cu aparatură pentru tratarea pacienților Covid

497

Pentru a avea echipamentele necesare astfel încât să lupte cu coronavirusul și să ajute cât mai mulți pacienți, Spitalul Județean de Urgență Slatina are nevoie de echipamente și aparatură. În acest sens, Clubul Rotary Slatina a dat startul proiectului ,,Totul va fi bineʺ, campania de fund-raising adresându-se tuturor celor care conștientizează cât de importantă este această luptă cu virusul ucigaș.

111 pacienți infectați cu COVID-19 sunt tratați în acest moment la Spitalul Județean de Urgență Slatina, din care 9 se află la Terapie Intensivă, în stare gravă. Pentru a-i ajuta pe eroii în halate albe să lupte cu virusul și să-și treacă pacienții în statistici la capitolul vindecați, nu ,,pierduțiʺ, cu atât mai mult cu cât lupta devine din ce în ce mai acerbă în urma creșterii alarmante a cazurilor de infectări, este nevoie de aparatură  specifică. În acest sens, Clubul Rotary Slatina a hotărât să demareze o campanie de strângere de fonduri, având drept scop achiziționarea a 10 monitoare pentru pacienții Covid, 10 concentratoare de oxigen și 10 lămpi UV.

Pentru ca proiectul ,,Totul va fi bineʺ să fie implementat cât mai repede, cei care doresc să se implice pot face donații în contul clubului:

RO67 RZBR 0000 0600 0097 5201- Raiffeisen Bank.

Potrivit ultimei raportări, la nivelul județului Olt au fost infectate de la debutul pandemiei 3393 de persoane, din care 1192 s-au vindecat. Internate în spitalele oltene se află 184 de persoane, 19 la ATI. Până acum 109 olteni au pierdut lupta cu virusul.