Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială are director NOU

640
foto: facebook Maria Katy Bubulincă

Începând de astăzi, Ileana Ghiță, directorul Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială Olt, a intrat la pensie. Postul său este ocupat, cu interimat, până la organizarea concursului, de șeful Serviciului Beneficii din cadrul instituției, Maria Katy Bubulincă.

Director al Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Olt din iunie 2012, ocupând funcția prin concurs, Ileana Ghiță a fost înlocuită azi de la conducerea instituției. În ciuda numeroasleor plângeri ale angajaților instituției la minister și controale de la centru, dar și retragerii sprijinului politic în 2018 din partea partidului care a propulsat-o șef (ALDE Olt), Ghiță a rămas la conducere până azi, la pensionare. Așadar, plecarea de la conducerea AJPIS vine în urma pensionării, locul său fiind ocupat de Maria Katy Bubulincă, șef Seriviciu Beneficii din cadrul instituției.

În ,,cărți,, pentru a fi numiți pe acest post au mai fost, propuși de ALDE Olt și ProRomânia, Cătălin Davidescu, fost ocupant al postului și în trecut, și Daniela Bălașa.