NOU FOCAR: Salariați ai Centrului de Abilitare și Reabilitare Drăgănești, confirmați cu coronavirus

396

A fost declarat un nou focar, al cincilea, în cadrul DGASPC Olt la un centru din subordine. Este vorba despre Centrul de Abilitare și Reabilitare Drăgănești.

Autoritățoile raportează azi un nou focar în cadrul unui azil din județ. Este vorba despre Centrul de Abilitare și Reabilitare persoane cu handicap din Drăgănești, unde 9 salariați au fost confirmați cu coronavirus.

Acesta este cel de-al șaselea focar din ograda DGASPC Olt. În timp de la Azilul Spineni focarul este ținut sub control, la Centrul de Îngrijire și Asistență Slatina numărul cazurilor a ajuns la 119- 27 salariați și 92 beneficiari (bătrâni), iar la Centrul de Îngrijire și Asistență Cezieni la 58 de cazuri, dintre care 44 beneficiari. Focarul de la Centrul de Abilitare și Reabilitare Caracal numără 11 cazuei, iar la Centrul de Îngrijire și Asistență Fălcoiu a fost raportat un caz.

În Olt, de la debutul pandemiei, 2813 persoane s-au infectat cu COVID-19. Printre cele 44 de cazuri noi raportate azi (confirmate în ultimele 24 de ore), se mai numără pe lângă cele 9 cazuri de la Azilul Drăgănești: 3 cadre didactice în 3 unități de învățământ, 1 Salariat DSVSA.