Uniformă personalizată și la Școala George Poboran Slatina

412

Tot mai multe unități de învățământ adoptă uniforma școlară sau un semn distinctiv pentru elevii lor. Începând cu acest an școlar, și elevii Școlii Gimnaziale George Poboran Slatina vor fi recunoscuți după ținuta școlară.

Majoritatea unităților de învățământ din Slatina au adoptat ținute personalizate pentru elevii lor, ca semn de mândrie și recunoaștere. Și Școala Gimnazială George Poboran Slatina impune o ținută prin care elevii săi să se deosebească de ceilalți.

,,Colecția toamnă-iarna la George Poboran. Începând din acest an, elevii Școlii George Poboran vor purta uniforma personalizată, în culorile și cu emblema Școlii. Avem elevi minunați și frumoși, cu care ne mândrim!,, a postat conducerea școlii, pe pagina de socializare, alături de fotografii cu ținuta vestimentară.

Noua ținută presupune fustițe/ pantaloni albastru închis/negru și tricouri/bluzițe bleu, acestea din urmă personalizate cu emblema școlii brodată pe piept.

 

Uniforma școlară nu este obligatorie, însă în Legea 35/2007 se prevede că unităţile de învăţământ îşi pot stabili pentru elevii lor cel puţin un semn distinctiv – ecuson, uniformă, eşarfă sau alte asemenea.