Liviu Voiculescu rămâne la șefia PNL Olt: Suntem în continuare o filială a PNL puternică

1465

Ședința BPN a PNL de azi, în care au fost analizate rezultatele de la alegerile locale, s-a lăsat cu demisii în rândul șefilor de organizații județene. Deși au fost și în PNL Olt voci care au cerut demisia sau schimbarea președintelui Liviu Voiculescu, acesta a fost girat de către conducerea centrală în continuare la cârma liberalilor olteni.

Liviu Voiculescu rămâne președintele PNL Olt. Nici nu s-a pus problema schimbării sale în cadrul BPN al partidului, unde de suferit în urma eșecului alegerilor locale au avut președinții organizațiilor cu scoruri sub 27%, deși au fost voci din partid la nivel județean care i-au cerut demisia. Printre cei care au cerut public demisia liderului liberal oltean se numără Mario De Mezzo și Marian Vasile.

Liviu Voiculescu a transmis azi, după ședința de la nivel central, un mesaj, arătând că liberalii olteni merg mai departe ,,mai deciși, mai motivați și mai puternici!,,

,,29% un scor la nivel municipal și 31% scorul PNL pe județ sunt rezultate de necontestat obținute de filiala noastră la aceste alegeri locale. Este evident că ne-am fi dorit mai mult, însă este la fel de evident că șansele PNL de a obține mai mult într-un județ realmente înroșit în ultimii 30 de ani de politică social-democrată nu au fost maximale. Am luptat singuri împotriva stângii și chiar împotriva unora care n-au făcut altceva decât să pună umărul sperând la un eșec lamentabil al nostru. Din păcate pentru aceștia și din fericire pentru noi, cei care am luptat cu adevărat, urzelile neloiale, conspirațiile neasumate și ieșirile disperate și nefondat acuzatoare în spațiul public nu i-au ajutat să obțină credibilitate. Nici electorală, nici post-electorală. Suntem în continuare o filială a PNL puternică și mai hotărâtă ca oricând să facem o opoziție constructivă pentru Slatina și pentru județul Olt. Mergem mai departe mai deciși, mai motivați și mai puternici!,, a transmis Voiculescu.