Mario De Mezzo îi cere public DEMISIA lui Liviu Voiculescu

490

Pentru eșecul întregistrat de PNL Olt la alegerile locale, referindu-se strict la candidatura pentru Primăria Slatina, Mario De Mezzo i-a cerut azi public demisia lui Liviu Voiculescu, președintele organizației județene și candidatul partidului la fotoliul de edil al capitalei de județ.

,,Liviu Voiculescu, presedintele PNL Olt, trebuie sa plece. Prin demisie sau prin demitere, nu conteaza, cert este ca trebuie sa plece,, a postat Mario De Mezzo pe pagina sa de socializare. Înlăturat și înlocuit de Liviu Voiculescu la candidatura pentru primăria municipiului reședință, De Mezzo arată cu degetul spre rezultatele slabe înregistrate de liberali la scrutinul de duminică. Iar solicitarea demisiei este însoțită de argumente:
,,- In decembrie, Liviu Voiculescu a spus in mai multe sedinte de Birou Politic Municipal ca are 28% in sodajul efectuat de Bucuresti. In septembrie a obtinut 27% la alegerile locale.
(….)
– In Slatina, sunt 48 de sectii de votare. Liviu Voiculescu nu a castigat absolut in niciuna dintre aceste sectii de votare. In absolut niciuna. Nici macar in sectia de votare unde a copilarit si unde in mod normal ar trebui sa il cunoasca toata lumea, nici macar in sectia unde locuieste acum…nicaieri.(…)

– Toti ceilalti candidati care conteaza au obtinut peste numarul de voturi al votului de partid/ consilieri locali. Emil Mot, candidat, a obtinut 1000 de voturi peste voturile consilierilor locali. Marius Balasa, candidat, a obtinut 1000 de voturi peste voturile consilierilor locali. Liviu voiculescu a obtinut 500 de voturi SUB consiliul local. Asta inseamna ca aproximativ 500 de oameni au venit la vot, au dat increderea consilierilor PNL, dar au spus cu voce tare NU VREM LIVIU VOICULESCU PRIMAR. (…)

– In anul 2019, la europarlamentare – cea mai neinteresanta runda electorala pentru cetateni, PNL Slatina a obtinut 6900 de voturi. La alegerile locale, cele mai interesante pentru cetateni, un an mai tarziu, Liviu Voiculescu a obtinut 6800 de voturi, mai putine decat la europarlamentare, (…)

– Mai mult decat atat, Emil Mot si-a pastrat numarul de voturi (cu vreo 500 de voturi peste 2016), aproximativ 12.500. Liviu Voiculescu a obtinut 6.800 de voturi, dupa ce in 2016 candidatul la primarie obtinuse 9300 de voturi.(…),,