Slătinenii pot solicita de la primărie tichetele sociale de Crăciun

182

Primăria Municipiului Slatina anunță demararea celui de-al 9-lea sezon de depunere cereri pentru acordarea de TICHETE SOCIALE care vor fi distribuite cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun 2020.

Începând de ieri, 28 septembrie, până pe data de 23 octombrie, pensionarii cu venituri mai mici de 1200 lei/lună și persoanele cu handicat grav sau accentuat pot solicita tichetele sociale acordate de către administrația muncipală drept ajutor pentru sărbătorile de iarnă.
În acest sens se vor menține cele zece puncte de pe raza municipiului amenajate inițial: Primăria municipiului Slatina – la sediul central și Direcția Generala Economică; Direcția de Asistență Socială Slatina –sediu central, Centrul Comunitar de Asistență Medico-Socială, Clubul Pensionarilor; Direcția Administrare Patrimoniu; Centrul „Complex servicii pentru persoane adulte cu dizabilități și alte persoane aflate în situații de nevoie Slatina” al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt; Compania de Apă Olt – Casieria sediu central, Casieria Dispecerat: str. Textilistului;  Loctrans – Casieria din b-dul A.I. Cuza.
Tichetele sociale (100 lei/sărbătoare/beneficiar) vor fi primite de beneficiari direct la domiciliu, prin intermediul Poștei Române.
Primăria Slatina acordă aceste tichete sociale de două ori pe an: cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și de Paște.
.