Caracalean amendat că avea afișe electorale în curte, lângă secția de votare

145

Un caracalean s-a ales cu amendă, după ce oamenii legii au constatat că încalcă legea electorală, menținând afișe în curte, deși locuința se află în apropierea unei secții de votare.

Un caracalean și-a reclamat un concetățean președintelui secției de votare din zonă că are în curte afișe electorale. Cum gospodăria cu pricina se afla în apropierea secției, pe fir au intrat oamenii legii.
,,Președintele unei secții de votare din municipiul Caracal a fost informat de către un cetățean despre faptul că în apropiere secției de votare, în curtea unui cetățean, se află un panou pe care sunt încă afișe electorale. La fața locului a fost direcționat un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt care a constatat că aspectele semnalate se confirmă.  Panoul a fost îndepărtat, iar persoana a fost sancționată contravențional de către jandarmii olteni, pentru încălcarea prevederilor _Legii 115/ 2015 pentru alegerea autorităților administrației publice locale,, transmite IPJ Olt.