Liderul PNL Caracal, transferat în stare gravă la Spitalul Colentina

699

Confirmat ieri cu coronavirus, liderul liberalilor caracaleni, Cristian Pavel, a fost transferat aseară de la Spitalul Caracal la Spitalul Colentina București, în stare gravă.

Deși a avut simptome specifice infectării cu COVID-19 de mai bine de o săptămână de zile, președintele PNL Caracal Cristian Pavel s-a prezentat la spital decât atunci când s-a simțit foarte rău, rezultatul testului arătând că are conoronavirus. Starea sa de sănătate a impus internarea la Terapie Intensivă, de unde medicii au luat decizia de a-l transfera la un spital din Capitală. Gradul mare de afectare a plămânilor a impus transferarea la Spitalul Colentina, aseară, cu ambulanța.

Confirmarea infectării neliniștește liberalii din județ, alături de care Pavel a participat la campania electorală, de cele mai multe ori nepurtând mască de protecție.

Printre cei care au venit în contact cu liderul liberal se numără candidatul partidului la fotoliul de edil al Caracalului, Cristian Conea, președintele PNL Olt Liviu Voiculescu, candidatul PNL la CJ Olt- Ion Voicu, precum și directorul adjunct al ANL, Gabriel Stanciu.

Mai mult, în urmă cu câteva zile, Pavel a intrat în contact chiar și cu lideri imporanți ai partidului- deputatul Gigel Știrbu, secretarul de stat Luminița Popescu, precum și ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe. La vizita de campanie a ministrului la Caracal participanții au purtat măști de protecție, imaginile fiind postate pe pagina de socializare a candidatului Cristian Conea.

https://www.facebook.com/cristian.conea.3/videos/3246630135414811/