Început de an școlar cu exemplu de învingător: Elev din Olt cu coronavirus la primele sesiuni de BAC, student la Cluj

461

Noul an școlar a debutat la Liceul Teoretic Petre Pandrea Balș cu un exemplu pentru cei care pășesc pe porțile școlii. Exemplul unui învingător, al unui elev care, infectat cu coronavirus, a dat examenul de BAC în cea de-a treia sesiune, iar acum este student la Cluj.

Un an școlar atipic începe azi și pentru elevii Liceului Teoretic Petre Pandrea Balș, unitate de învățământ de top la nivelul județului Olt. Pentru a-și încuraja elevii, în această perioadă de incertitudini și teama de infectare, conducerea liceului a dat exemplu pe pagina de socializare un învingător al bolii, dar și în viața școlară, reușind să ajungă student deși virusul ucigaș i-a pus piedici la primele două sesiuni ale examenului de maturitate.

,,Spirit de învingător! – scrie pe sigla liceului nostru.
El e Zenobie, elevul nostru care în prima sesiune de bacalaureat a fost în spital, infectat cu noul coronavirus. A fost unul din primele cazuri din oraș. Nu a fost ușor, dar am fost alături de el. Fiind respectate normele, a fost bine pentru toată lumea din școală. La sesiunea specială încă era pozitiv, cu dreptul legal de a participa conform legislației din acel moment. Am discutat mult si a ales singur să rămână acasă, si la a doua sesiune, să nu dea examen, pentru a nu pune in dificultate profesorii din comisia de bacalaureat, colegii, profesorii corectori. La a treia sesiune însă a participat, a luat bacalaureatul iar acum e student in Cluj Napoca, la Facultatea de științe economice – gestiunea afacerilor.
“Va mulțumesc mult..chiar am primit mult suport din partea școlii si sunt mândru că am ales acest liceu 😊“, sunt cuvintele lui care ne sunt suficiente să mergem mai departe.
Începe un nou an școlar.  Visați, iar noi suntem acolo pentru voi! Succes!,, a transmis conducerea liceului.