Tânără de 16 ani, din Studina, dată dispărută

299

Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 16 ani, care a plecat voluntar de domiciliu, din comuna Studina, și nu a mai revenit.

Aseară, Marina Furtună, de 16 ani, din Studina, a plecat de acasă, iar de atunci părinții nu mai știu nimic de ea. Panicată, aceasta nefiind prima dată când dispare, mama fetei a alertat poliția, care a dat-o în căutare.

,,La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 09.50, polițiștii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Vişina, au fost sesizați de o femeie de 36 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, la data de 09 septembrie a.c., orele 22,00, fiica sa FURTUNĂ MARINA-IONELA, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.,, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Minora a mai fost plecată voluntar în data de 7 septembrie, fiind găsită de poliţişti în municipiul Craiova, judeţul Dolj.
Semnalmentele tinerei: înălţime 1,65 m, aproximativ 50 de kg, constituție atletică, ochi căprui, păr lung vopsit blond.
Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție!