Patronul Universității Craiova, în stare gravă. Infectat cu COVID, el respiră doar cu ajutorul aparatelor

554

Starea patronului Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, s-a înrăutăţit brusc. Medicii susțin că infecţia cu Covidd-19 i-a produs leziuni majore la nivelul plămânilor. Internat de aproape două săptămâni la terapie intensivă, Rotaru este ventilat mecanic.

Starea de sănătate a patronului Universității Craiova, Mihai rotaru, infectat cu COVID 19, s-a înrăutățit. După câteva zile în care s-a simţit bine, acum a fost nevoie să fie ventilat mecanic.

“Din păcate, starea lui Mihai este în continuare gravă, el fiind internat la terapie intensivă. E conştient, are o stare mentală OK, dar… chiar dacă momentele cu adevărat critice pare-se că au trecut, nu poate respira singur și este ajutat de aparate. Doamne fereşte de ce e mai grav! au declarat cei din familia Rotaru pentru Fanatik.

“Complicațiile au apărut din zona plămânilor, infecţia cu coronavirus l-a afectat grav. E clar că şi după revenire ca avea nevoie, o perioada îndelungată, de supraveghere și coordonare medicală de specialitate”, spun membrii familiei.

Mai mulți membri ai conducerii echipei craiovene au fost confirmați cu coronavirus. Starea lor este, deocamdată bună.