Polițiștii olteni vindecați de coronavirus au donat azi plasmă pentru a salva viețile pacienților critici

303

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt care s-au vindecat de coronavirus nu au rămas indiferenţi faţă de semenii aflaţi la nevoie şi au ales să doneze sânge, răspunzând astfel apelului privind necesitatea plasmei pentru tratamentul bolnavilor critici infectați cu COVID-19.

Tratamentul cu plasmă recolatată de la pacienții care s-au vindecat de coronavrius este vital pentru bolnavii aflați în stare critică. Pentru a le veni în ajutor în lupta cu temutul virus, în această dimineaţă, polițiști din cadrul IPJ Olt care l-au învins s-au prezentat la  Centrul de Transfuzii Slatina, unde au donat sânge.
,,Demersul colegilor vine în continuarea activităţi de donare începută săptamâna trecuta, când mai mulţi colegi au donat sânge, urmând ca şi în perioada următoare să fim alături de cei aflaţi la nevoie,, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Gestul oamenilor legii a fost dat exemplu și de către reprezentanții Centrului de Transfuzii Olt.
,,Mulțumim domnilor și doamnelor de la Inspectoratul de Poliție al județului Olt pentru dorința lor de a dona sânge și de a veni în sprijinul pacienților bolnavi de Covid 19. Mulțumim ,în numele pacienților, tuturor donatorilor de sânge!,, a transmis CTS Olt, pe pagina de socializare.