Măști, dezinfectant și indicatoare de distanțare, asigurate de primărie elevilor și profesorilor din Vișina

72

Pentru ca școala să înceapă în condișii de siguranță pentru elevi și cadrele didactice, tot mai multe administrații locale din Olt au decis să asigure kit-uri de protecție împotriva răspândirii Covid-19. Printre acestea, și Primăria Vișina.

Pe 14 septembrie, unitățile de învățământ din comuna Vișina își vor deschide porțile în condiții de siguranță pentru elevi și cadrele didactice. Pentru aceasta, administrația locală a decis să achiziționeze măști, dezinfectant, covoare dezinfectante, dar și indicatoare pentru distanțare socială și respectarea condițiilor sanitare.

,,Primăria VIȘINA a demarat procedura de achiziție a 4 000 măști sanitare de protecție și 20 litri de dezinfectant pentru mâini, set covor dezinfectant 20 bucăți, indicator podea săgeată 40 bucăți (20 roșu și 20 albastru), indicator preșcolari 10 bucăți, Indicator de Obligativitate – Dezinfectarea mâinilor obligatorie 20 bucăți, necesare prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 în rândul elevilor din cadrul Școlii Gimnaziale Vișina din comuna VIȘINA, astfel încât pe data de 14 septembrie când elevii se întorc la cursuri, să-și desfășoare activitatea în condiții de siguranță în contextul prevenirii și a controlului COVID 19.”, a anunțat administrația locală din Vișina.