Un tânăr de 19 ani din Vulturești, drogat, a torturat, violat și ucis o bătrână din localitate. Procuror: i-a introdus în vagin bastonul

332

O faptă de o cruzime rară a fost săvârșită de un tânăr de doar 19 ani dintr-un sat din comuna Vulturești. Acesta, posibil sub influența drogurilor, a torturat, violat și ucis o bătrână de 98 de ani din localitate.

Sătenii din Valea lui Alb, comuna Vulturești sunt în stare de șoc după ce o bătrțnă din loclaitate, ce se apropia de un secol de viață, a sfârșit ucisă de un tânăr din localitate, a cărei judecată a fost întunecată de droguri. Pentru că nu avea bani, bătrâna a fost torturată și violată. Mai mult, acesta i-a mai și introdus bastonul în vagin.

,, În fapt, s-a reținut că, în noaptea de 30731.08.2020, în jurul orelor 01:00-01:30, pe fondul consumului de anumite substanțe ( posibil țigară/joint), inculpatul a pătruns fără drept în curtea și locuința victimei B.D., de 98 de ani, din com. Vulturești, jud. Olt, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a acesteia, datorată vârstei (98 ani) și stării de sănătate (victima se deplasa cu ajutorul unui baston), cu intenția de a sustrage sume de bani, sens în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu palmele, pumnii și picioarele, fără însă a sustrage vreo sumă de bani, întrucât nu a găsit, iar, în continuare, profitând de aceeași stare de vulnerabilitate a victimei, a întreținut, prin constrângere, raport sexual cu victima, continuând să o agreseze, după care i-a introdus în vagin un corp dur, respectiv bastonul de care victima se folosea pentru deplasare, iar, în final, a sugrumat victima cu consecința fracturii de os hioid, fapt ce determinat decesul, conform concluziilor preliminare întocmite de către SJML Olt,, transmite Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Noaptea trecută, procurori ai secției de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, desemnați să instrumenteze cauze având ca obiect infracțiuni de violență, au dispus reținerea, pentru o durată de 24 ore, a inculpatului, pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de tâlhărie calificată, omor calificat și viol.