Spitalul Județean Slatina, o carte de vizită pentru Rotea: ,,Același lucru se va întâmpla și în Balș,,

179

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Balș, Cătălin Rotea, și-a prezentat azi, la 3 ani de la preluarea conducerii celei mai mari unități medicale cu paturi din județul Olt, un bilanț sumar a ceea ce a realizat, considerând că SJU Slatina reprezintă o carte de vizită suficient de importantă pentru a-și determina bălșenii să-i acorde încrederea că va reuși lucruri mari și în orașul pe care vrea să-l schimbe în bine.

,,Astăzi se împlinesc 3 ani de când am preluat funcția de manager al Spitalului Județean Slatina. Această perioadă a însemnat investiții în aparatură, modernizare de secții, dar mai presus de toate, investiții în resursă umană, o comunitate de profesioniști, cadre medicale dedicate acestei vocații – de a salva vieți. Alături de colegii din SJU, am reușit să creăm o legătură de familie, în care fiecare să simtă că aparține unei comunități, că este în siguranță și își poate desfășura meseria cu încredere. Același lucru se va întâmpla și în Balș. Este timpul ca ura, răutatea și sărăcia să înceteze să mai acapareze orașul nostru.
Avem nevoie de schimbare mai mult ca oricând, iar Schimbarea suntem NOI!,, este mesajul postat azi de Cătălin Rotea pe pagina de socializare.

🔹Astăzi se împlinesc 3 ani de când am preluat funcția de manager al Spitalului Județean Slatina. Această perioadă a însemnat investiții în aparatură, modernizare de secții, dar mai presus de toate, investiții în resursă umană, o comunitate de profesioniști, cadre medicale dedicate acestei vocații – de a salva vieți. 🔹Alături de colegii din SJU, am reușit să creăm o legătură de familie, în care fiecare să simtă că aparține unei comunități, că este în siguranță și își poate desfășura meseria cu încredere. Același lucru se va întâmpla și în Balș. 🔹Este timpul ca ura, răutatea și sărăcia să înceteze să mai acapareze orașul nostru. Avem nevoie de schimbare mai mult ca oricând, iar Schimbarea suntem NOI!©️®️ #Schimbarea #suntem #NOI #PSDBals #PRIMAR #BALS #ROTEA2020 #ROTEA

Publicată de Catalin ROTEA pe Luni, 31 august 2020