Șoferi periculoși, amețiți de alcool, prinși la volan la Caracal, Rusănești și Cilieni

1486

Deși sunt conștienți că alcoolul le pune viața n pericol, dar și pe cea a altor participanți la trafic, nu puțini sunt șoferii care bea înainte de a se urca la volanul unui autoturism. Ieri și azi-noapte, trei conducători auto s-au ales cu dosare penale.

Polițiștii rutieriști au depistat în trafic pe drumurile Oltului mai mulți șoferi care băuseră înainte de a se urca la volan. Trei dintre ei s-au ales și cu dosare penale. Este cazul unui bărbat de 34 de ani, din Rusănești, prins noaptea trecută, la ora 00:45, pe  strada Şcolii din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi având o concentraţie alcoolică de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot noaptea trecută, la ora 1.40, oamenii legii au depistat pe  strada Jianu, din municipiul Caracal, un tânăr de 23 de ani, din comuna Dioşti, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ieri, un bărbat de 46 de ani, din comuna Vişina Nouă, a fost prins pe Dumul Judeţean 604, în comuna Cilieni, în timp ce conducea un  autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea de mostre biologice.