Activitatea la Permise și Înmatriculări Olt, SUSPENDATĂ. Un angajat este internat ca fiind suspect COVID-19

487

 Activitatea la Serviciul Permise Auto a fost suspendată, după ce un angajat s-a internat la spital, acuzând simptome specifice coronavirusului. Dacă testul va ieși negativ, activitatea va fi reluată, după dezinfectarea sediului.

 ,,Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare  aVehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Olt a fost suspendată temporar. Decizia a fost adoptată pentru a preveni şi limita răspândirea infecţiei Covid-19 având în vedere că un lucrător din cadrul acestui serviciu a fost declarat suspect Covid-19, fiind internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în după-amiaza zilei de 26.08.2020,, transmiste Prefectura Olt.

A fost luată decizia de a se dezinfecta imediat spațiile în care își desfășoară activitatea persoana suspectă a fi infectată cu virusul SARS-CoV-2, precum și a spațiilor comune (holuri, scări, etc.).  Activitatea va fi reluată în cel mai scurt timp posibil, în funcţie de rezultatul testului Covid-19 prelevat de la persoana suspectă şi măsurilor stabilite de Direcţia de Sănătate Publică Olt.

Potrivit Prefecturii Olt, la  nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, pentru prevenirea răspândirii SARS-COV-2, încă de la instituirea stării de urgenţă, au fost luate următoarele măsuri:

– toţi lucrătorii poartă mască de protecţie,

– toţi lucrătorii sunt testaţi privind temperatura corporală,

– toţi cetăţenii care se prezintă la ghişeele serviciului au programare, iar accesul acestora este permis cu testarea temperaturii corporale şi portul măştii de protecţie,

– dezinfecţia periodică a incintei,

– la ghişee, au fost instalate paravane de protecţie din plexiglas,

– au fost montate, la intrările în sediu, pentru cetăţeni, dispozitive de pulverizare, pe mâini, a soluţiilor dezinfectante,

– în sala de examinare la proba teoretică, la fiecare staţie de examinare, există recipiente cu soluţii dezinfectante pentru mâini, puse la dispoziţia candidaţilor.