UPDATE/ Fetele de 12 și 13 ani din Cilieni, date dispărute, au fost GĂSITE

2026

UPDATE ora 14.30

Și cea de-a doua minoră, Maria Oaie, de 12 ani, a fost găsită de către oamenii legii. Fata a fost găsită pe un câmp în afara localității, unde declară că a stat ascunsă de pe data de 18 august, de când a fugit de acasă. Ea se află la sediul poliției pentru declarații. Nu se cunosc încă motivele pentru care a refuzat să meargă acasă la bunicii care o cresc după ce mama sa a decedat.

ȘTIREA INIȚIALĂ: La trei zile după dispariția unei fetițe de 12 ani din Cilieni, o nouă dispariție, tot din aceeași localitate, a fost anunțată azi la poliție. Ambele fete au plecat, se pare, voluntar de acasă. În urma căutărilor, fata de 13 ani a fost găsită.

,,În urma activităților desfășurate, minora Drăguț Mirela Ionela a fost găsită. Aceasta a declarat că nu a fost victima niciunei infracțiuni pe durata plecării de la domiciliu. În prezent se află la sediul poliției,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Minora în vârstă de 13 ani a plecat ieri voluntar de domiciliu, din localitatea Cilieni, dispariția fetei fiind anunțată azi-noapte, după ce aceasta nu s-a mai întors acasă de la întâlnirea avută cu prietenul ei, un tânăr din Gârcov.
Oamenii legii o caută în continuare pe cealaltă fată tot din Cilieni, Maria Oaie, de 12 ani, care a plecat de acasă pe 18 august, iar de atunci cea care o crește, bunica, mama fiind decedată, nu mai știe nimic de ea.
Despre dispariția Mariei: