Congres PSD: Delegații Oltului votează la sediu și pe Grădiște, centre interconectate prin camere web şi sonorizare cu Capitala

117

După nouă luni de la preluarea puterii interimare în PSD, Marcel Ciolacu urmează să fie ales oficial în această funcție la Congresul din 22 august. El îl are contracandidat pe Eugen Teodorovici. Delegații social-democrați din Olt vor vota în două centre: unul la sediul organizației județene, celălalt pe Dealul Grădiște.

Congresul național al Partidului Social Democrat se va desfășura mâine cu vot online, în contextul pandemiei de COVID-19. Conducerea social- democraților de la Olt a anunțat că susține echipa din care face parte senatorul de Olt Paul Stănescu, secretar general al partidului, respectiv președinte Marcel Ciolacu și prim-vicepreședinți Sorin Grindeanu și Gabriela Firea. Pesediștii olteni cu drept de vot se vor întruni mâine la două centre stabilite în Slatina.

 “Congresul se va desfăşura în 38 de centre teritoriale, în toată ţara, şi un centru naţional. Judeţul Olt, datorită numărului de delegaţi de 59 de persoane, are două centre – unul la sediul partidului, cu 14 persoane, iar celălalt va fi organizat la localul de pe Dealul Grădişte, în spaţiu deschis, unde vor fi 45 de delegaţi şi, bineînţeles, reprezentanţii presei. Votarea se va desfăşura cu buletine de vot, pe care le primim cu o zi înainte. Plicul va fi sigilat şi va fi desfăcut atunci când se ajunge la momentul votării. Toate aceste centre vor fi interconectate prin camere web şi sonorizare cu Bucureştiul. Centrele vor fi interconectate, va exista un soft în care se introduce numărătoarea voturilor şi va da rezultatul final. PSD Olt susţine, bineînţeles, echipa din care face parte domnul Paul Stănescu, adică pe Marcel Ciolacu.”, a declarat Marius Oprescu, președintele PSD Olt.