Crimă la Reșca. Și-a bătut crunt prietenul de pahar când i-a făcut avansuri sexuale, l-a dezbrăcat și l-a lăsat să moară în șanț

455

O propunere privind întreținerea de raporturi sexuale l-a transformat pe un bărbat de 42 de ani din Dobrosloveni în criminal. Omul și-a bătut cu bestialitate prietenul de pahar care i-a făcut avansuri sexuale, lăsându-l apoi dezbrăcat să moară într-un șanț.

Un bărbat din Dobrosloveni a ajuns în arest, sub acuzația de omor. Acesta și-a omorât vineri seara un consătean, aplicându-i o bătaie cruntă ce i-a adus moartea.

,,În fapt, s-a reţinut că în seara zilei de 07.08.2020, în timp ce se aflau la locuinţa inculpatului S.P. din com. Dobrosloveni, sat Reşca, jud. Olt,  pe fondul unui conflict spontan, apărut ca urmare a  consumului de alcool şi generat de propunerea victimei M.I. (un bărbat în vârstă de 49 ani, din aceeaşi localitate) de a întreţine relaţii sexuale, autorul a agresat-o fizic aplicându-i multiple lovituri cu pumnii, picioarele, cu corpuri contondente, respectiv un fier beton, o coadă de mătură şi un ciomag, i-a comprimat regiunea toracică cu picioarele, producându-i un traumatism toracic cu multiple fracturi şi rupturi de organe interne, după care a târât-o pe victimă, care era în stare de inconştienţă,  în afara curţii, a dezbrăcat-o de pantaloni, lăsând-o complet dezbrăcată şi a abandonat-o într-un şanţ, în apropierea casei, la scurt timp survenind decesul.,, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Medicii legiști au confirmat că moartea victimei a fost violentă și s-a produs în dimineaţa zilei de sâmbătă din cauza hemoragiei interne, urmare a unui traumatism toracic, cu multiple fracturi costale cu rupturi de organe interne toracice.

Tribunalul Olt a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pe o durată de 30 de zile.