Săli de sport la Balș, Studina și Urzica, construite prin CNI. Ministerul Dezvoltării a semnat predarea-primirea amplasamentelor

1164

Încă trei săli de sport vor fi construite în județul Olt, cu finanțare CNI, valoare investițiilor ridicându-se la circa 21 milioane lei.

Ministrul Lucrărilor publice, Dezvoltării și Administrației, Ion ȘTEFAN, a semnat protocoalele de predare-primire a amplasamentelor aferente unor obiective de investiții care vizează reabilitări de drumuri, restaurare clădiri de patrimoniu, sedii ale unităților de învățământ superior de stat, construire cămine studențești, sedii de primării ori săli de sport școlare. Județul Olt nu lipsește nici de această dată de pe lista Guvernului liberal, printre obiectivele ce vor fi demarate numărându-se trei investiții importante pentru dezvoltarea județului: Proiect tip – Sală de sport cu tribună 180 de locuri în Balș, Proiect pilot – Construire sală de sport școlară în comuna Urzica și comuna Studina (str. Tudor Arghezi, nr.16).

Valoarea proiectelor sălilor de sport școlare se ridică la 6,55 milioane lei fiecare, în timp ce sala de sport din orașul de pe malul Oltețului, ce se va ridica pe str. Nicolae Bălcescu, nr.2B, va avea o valoare de 7,704 milioane lei.

Investițiile se vor realiza prin Programul național de construcții de interes public sau social, derulat de Compania Națională de Investiții.