VEȘTI BUNE Prefectul Florin Homorean, rezulat negativ la testul COVID

173

 Florin Homorean, prefectul județului Olt, a scăpat de infecția cu noul coronavirus, după aproape 20 de zile de spitale, ultima perioadă fiind petrecută într-un spital din București. Potrivit unei postări pe pagina sa de socializare, de ieri, rezultatul testului COVID a fost negativ. De mâine, Homorean va revini la muncă.

Florin Homorean a fost internat în 12 iulie la Spitalul Județean de Urgență Slatina, după ce a fost depistat pozitiv la testul COVID 19. După zece zile petrecute ca asimptomatic în spitalul slătinean, starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid, motiv care i-a determinat pe medici să0l transfere la Spitalul Colentina din București.

La începutul acestei săptămâni, așa cum v-am informat la momentul oportun, Florin Homorean a fost externat din spitalul bucureștean cu o stare de sănătate bună, dar încă pozitiv, fiindu-i recomandată izolarea la domiciliu. Ieri, Florin Homorean a anunțat pe pagina sa de socializare că rezultatul ultimului test a fost unul negativ.

„După multe zile de spitalizare în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi Spitalul Clinic Colentina din Bucureşti, precum şi izolare la domiciliu, tratamentul şi-a făcut efectul. Astăzi am fost testat negativ la testul Covid-19.

Doresc să mulţumesc şi pe această cale medicilor, personalului medical şi auxiliar pentru tratamentul şi grija acordate. Dumnealor m-au ajutat să trec cu bine peste momente dificile.

Sunteţi eroi, care salvează zilnic vieţi! Nu doar eroii mei, ci eroii României!”, a scris, pa pagina sa de facebook, Florin Homorean, reprezentantul Guvernului Orban în njudețul Olt.