Dragoș Turcitu a învins coronavirusul, dar nu și moartea. El a decedat la scurt timp de la externare

2991

Fostul șef al Serviciului Județean de Pază Olt, Dragoş Turcitu, a murit în această după amiază, la scurt timp după ce a fost externat din spitalul slătinean unde fusese internat în urma infectării cu COVID 19. Medicii infecționiști luaseră decizia externării sale după ce două teste fuseseră negative.

Dragoş Turcitu, în vârstă de 44 de ani, a fost diagnosticat cu noul coronavirus şi internat la Spitalul Slatina. la mijlocul lunii trecute. El a fost internat și tratat în Spitalul Județean de Urgență Slatin

Potrivit unor surs emedicale, bărbatul făcuse o formă ușoară a bolii. În această dimineață, după două rezultate negative la testul COVId, Dragoș Turcitu a fost externat. Învinsese boala și era fericit. Starea de bine nu a durat foarte mult.

La doar câteva ore, după o scurtă plimbare în oraș, el a început să se simtă rău, acuzând dureri în zona pieptului. Soția lui a sunat la 112 și a cerut ajutorul echipajului de la Serviciul județean de Ambulanță Olt.

Din păcate, la sosirea acestuia, Dragoș Turcitu era în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare care au dura zeci de minure, bărbatul nu a mai putut fi readus la viață.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!