Un nou șef din Poliția Olt, confirmat cu coronavirus

1557

Autoritățile au anunțat astăzi trei noi cazuri de infectări în cadrul IPJ Olt. Unul dintre aceștia este șeful Poliției Balș, comisar șef Sorin Florea. Starea sa de sănătate este una bună, susțin surse medicale. Potrivit acestora, bărbatul s-ar fi infectat de la soție.

Alți trei polițișlti din Olt au fost confirmați în nultimele 24 de ore ca fiind infectați cu coronavirus. Doi dintre ei sunt din Balș. Printre aceștia se numără și șeful polițiștilor din orașul de pe Olteț. Potrivit surselor Realitatea Oltului, starea de sănătate a  comisarului șef Sorin Florea este una bună. Omul legii s-a testat COVID 19 după ce soția sa, asistet medical în cadrul spitalului din localitate a fost confirmată cu coronavirus.
Printre polițiștii confirmați cu virusul chinezesc se mai află și un colaborator apropiat și prieten de familie al comandantului Poliției Balș.
Cei doi oameni ai legii de la Poliția Balș nu sunt singurii diagnosticați cu coronavirus. Numărul polițiștilor de pe malul Oltețului infectațși cu SARS-COV-2 a ajuns la șase doar în ultimele două săptămâni.