PNL Olt, primele alianțe pentru alegerile locale: una cu USR-PLUS, cealaltă cu PMP

798

Candidații PNL la șefia administrațiilor locale de la Corabia și Balș, George Ciucu și Mădălin Teodosescu, vor fi sprijiniți electoral în atingerea obiectivelor propuse și de susținătorii altor partide. Dacă la Corabia, PNL a încheiat o alianță politică cu USR-PLUS, la Balș înțelegerea a fost parafată pentru scrutinul de la locale cu PMP.

Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, a dezvăluit în cadrul emisiunii,,Eu cu cine votez?” de la Realitatea Oltului, ce va fi difuzată vineri seara, 31 iulie a.c., că a semnat documentele pentru două alianțe politice în vederea susținerii candidaților mliberali. Astfel, la Corabia, candidatul liberal la fotoliul de primar al orașului, George Ciucu, va fi susținut și de USR-PLUS, iar la Balș, actualul primar liberal Mădălin Teodosescu se va putea baza și pe sprijinul reprezentanților PMP. În ambele cazuri, protocoalele încheiate vizează liste comune pentru consiliile locale.

Liderul organizației județene a PNL Olt a mai afirmat, în cadrul aceleiași emisiuni, că mai poată discuții în vederea colaborării cu reprezentanții celorlalte formațiuni politice de dreapta,  în vederea sprijinirii candidaților partidului la cele mai importante funcții din administrația locală. El a precizat că, la aceste negocieri nu s-a pus niciodată problema susținerii de către colegii să-i a reprezentantului partenerilor de alianță.