Un gălățean urmărit internațional, prins de jandarmii olteni

141

Un bărbat din Galaţi, căutat în întreaga lume, a fost prins în această dimineaţă, de jandarmii olteni. Urmăritul a fost surprins de angajații IJJ Olt în timp ce pescuia ilegal pe râul Olt.

Un bărbat din Galați, în vârstă de 30 de ani, urmărit internațional de peste 6 ani a ajuns în arestul IPJ Olt. El a fost descoperit de jandarmii olteni în timp ce pescuia ilegal pe râul Olt, în apropiere de localitatea Milcov. Urmăritul internațional a încercat să-i mituiască pe jandarmi după ce a fost legitimat, înainte de a face verificările de rigoare.

„În urma legitimării, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, din Galați, a prezentat date false, încercând să inducă în eroare organele de jandarmi. În urma verificărilors-a constatat că pe numele lui Judecătoria Galaţi a emis mandat european de arestare în urmă cu şase ani, pentru tâlhărie calificată”, susțin reprezentanții IJJ Olt.

Bărbatul va fi predat mâine autorităților gălățene. Pe lângă faptele pentru care a fost condamnat, acesta se va alege cu un nou dosar penal.