INCREDIBIL Un şofer a căzut cu maşina în râu, un altul a rămas cu ea în gard

1315

Două accidente mai puțin obișnuite au avut loc în județul Argeș. Șoferul unei dubițe a plonjat cu ea într-un râu, iar un alt șofer a intrat într-un grard, mașina rămânând înfiptă în acesta.

Potrivit România TV, un accident rutier s-a produs în județul Argeș, pe Drumul Judeţean 704 G, care leagă comuna Albeştii de Argeş de comuna Cicăneşti, mai exact în satul Dobroţu. Șoferul unei dubiţe a plonjat în râul din apropiarea şoselei.

Șoferul nu a fost rănit în urma impactului, însă mașina a suferit avarii serioase. La fața locului s-a deplasat și primarul comunei, care a coordonat acțiunea de scoatere a mașinii din râu, cu ajutorul unui buldoexcavator al primăriei, a pompierilor sosiţi la faţa locului şi a câtorva săteni.

Un alt accident rutier mai puțin obijnuit s-a produs în această dimineață tot în Argeș, dar în localitatea Buzoiești, Cornatel. Un autoturism în care se aflau patru persoane s-a răsturnat într-un gard, din cauza vitezei.

În autovehicul se aflau patru persoane, iar dintre acestea o singură adoloscentă de 15 ani a fost transportată la spital de către un echipaj SAJ. Echipajele medicale rămâse la fața locului au monitorizat starea celorlalte trei victime.