Piscină construită la Sâmburești, de primărie, cu fonduri europene

406

Comuna Sâmburești va avea ștrand! Construcția, realizată de către administrația locală, a demarat azi.

Primarul comunei Sâmburești, Iulian Preda, și-a anunțat consătenii că în curând vor avea parte, chiar în localitatea lor, de momente de relaxare, scăldat și plajă.

Lucrările la ștrand au demarat azi, iat investiția se ridică la peste 40.000 de euro, bani obținuți din finanțare europeană și din bugetul local.

”După atâtea și atâtea probleme (proiectare, birocrație, coronavirus) astăzi au început lucrările la Ștrandul Sâmburești! Fondurile sunt asigurate din finanțare europeană – 41.000 de euro și buget local, diferența. Este al doilea proiect finanțat dion bani europeni pentru comuna Sâmburești, primul fiind 2.9 km de asfalt prin Via Fermei! Partea tehnică a ștrandului va fi executată de către firma care a construit Ostroveniul, iar instalațiile sunt procurate din Italia. Constructorul promite că lucrările vor fi fata în cel mai scurt timp posibil. Acest obiectiv de infrastructură mi-a mâncat toți ficații, dacă îi mai aveam, dar bucuria împlinirii unui vis este cu atât mai mnare! Pregătiți slipurile!” a declarat edilul Preda.